Vechtsporten in Utrecht

Vechtsporten in Utrecht doe je bij The Colosseum Gym

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde sportacademie met vechtsporten in Utrecht? Kom dan eens kijken bij The Colosseum: een gespecialiseerde sportacademie met verschillende vechtsporten die toegankelijk zijn voor iedereen. Onze sportacademie met vechtsporten is er voor zowel mannen, vrouwen en kinderen en voor zowel recreanten als wedstrijdsporters. Ook interesse in vechtsport in Utrecht? Kijk dan eens verder.

Diverse vechtsporten

Bij The Colosseum kun je terecht voor verschillende disciplines van de vechtsport. Wij bieden lessen aan voor kickboksen, MMA en Fast Fit in verschillende niveaus. Zo train je altijd tegen sporters van ongeveer hetzelfde niveau. Weet je nog niet welke vechtsport in Utrecht je wilt gaan doen? Kom dan eerst bij ons voor een proefles om te ervaren welke van de vechtsporten in Utrecht je het leukst vindt om te doen!

Voordelen van vechtsport bij The Colosseum

Kies je ervoor om te komen sporten bij sportacademie The Colosseum? Dan geniet je van de volgende voordelen:

Volg een proefles!

Heb je interesse in een van de vechtsporten in Utrecht bij sportacademie The Colosseum? Kom dan naar onze sportacademie voor een gratis proefles! U hoeft geen aparte afspraak te maken voor een proefles. Kom langs en meld je bij de bar bij binnenkomst. Wil je een vriend, familielid of kennis meenemen? Dan is dat geen enkel probleem. Vragen? Bel gerust naar 030 – 303 10 65 of mail naar admin@thecolosseumgym.com

 

  • gratis eerste les;
  • alle trainers zijn gecertificeerd sportdocent;
  • een vloer met matten, bokszakken, boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen.