BE THE BEST BE DIFFERENT

The Colosseum Gym is 12 jaar geleden gestart met de intentie om de beste kickboksschool te worden in Utrecht en omstreken.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de beste kickboksscholen van de wereld, maar behoort niet alleen kickboksen meer behoort tot de kennis en ervaring. Wij bieden ook lessen en begeleiding in boksen, MMA, krachttraining, conditietraining, fitheidstesten en weerbaarheid.

In onze Gym is ruimte voor groepslessen en personal training om te zorgen dat je de doelen behaalt die je voor ogen hebt. Of je nou topsporter bent of gewoon graag lekker in je vel wilt zitten, de middelen en begeleiding die daarvoor nodig zijn hebben wij bij The Colosseum Gym in huis.

Colosseum | promo video

Video afspelen

Be the best Be different

The Colosseum Gym is 14 jaar geleden gestart met de intentie om een van de beste kickboksschool te worden van Nederland

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot topsportlocatie namens het NOC NSF en dus een van de beste kickbokscholen van de wereld. Niet alleen kickboksen behoort tot de kennis en ervaring, daarnaast bieden wij lessen en begeleiding in MMA, boksen, krachttraining, conditietraining, fitheidstesten en weerbaarheid.

In onze Gym is ruimte voor groepslessen en personal training om te zorgen dat je de doelen behaalt die je voor ogen hebt. Of je nou topsporter bent of gewoon graag lekker in je vel wilt zitten, de middelen en begeleiding die daarvoor nodig zijn, zijn in huis bij The Colosseum Gym.


Bedrijven
Voor bedrijven bieden wij trainingen op maat aan. Met onze achtergrond en ervaring in het bedrijfsleven en binnen de politie, bieden we veel mogelijkheden in trainingen op maat voor bedrijven. Hierbij moet gedacht worden aan weerbaarheidstrainingen, stressregulatie trainingen en teambuildingstrainingen. Voor deze diverse trainingen kan een op maat gemaakt aanbod worden gecreëerd waarbij tevens gebruik gemaakt kan worden van een conferentieruimte met als aanvulling een uitgebreide lunch in ons trainingscentrum.

 

Sponsoring

The Colosseum Gym heeft sinds meerdere jaren diverse wedstrijdsporters werken aan de wereldtop in diverse grote organisaties, waaronder Glory kickboxing, Enfusion en Rings. Wij bieden diverse sponsorpakketten voor bedrijven waarbij keuzes gemaakt kunnen worden voor vermelding van uw bedrijf of logo binnen ons trainingscentrum, het sponsoren van 1 specifieke wedstrijdsporter en/of sponsoring van ons als team in bijvoorbeeld kleding. De zichtbaarheid is dan wereldwijd op diverse tv kanalen en op social media. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.