MMA

Bij MMA-training word je gedwongen het uiterste uit jezelf te halen. Een veelzijdige sport waarin technieken uit verschillende vechtsporten worden gecombineerd in een sfeer waar respect voor elkaar centraal staat. 

Bij MMA-training word je gedwongen het uiterste uit jezelf te halen. Een veelzijdige sport waarin technieken uit verschillende vechtsporten worden gecombineerd in een sfeer waar respect voor elkaar centraal staat. Niet voor niets is MMA (Mixed Martial Arts) één van de snelst groeiende vechtsporten ter wereld. The Colosseum Gym biedt MMA-training voor zowel beginners als professionals.

Bij MMA worden het staande gevecht en het grondgevecht gecombineerd. Voor beginnende MMA-vechters is er de basistraining waarin de basistechnieken van het staande en het grondgevecht worden aangeleerd en voor de professionele MMA-vechters is er de speciale MMA-training waar we onze atleten klaarstomen voor wedstrijden op professioneel niveau.

Als je een keer wilt ervaren welke vechtsporten er allemaal worden gecombineerd bij MMA, meld je dan aan voor een gratis proefles.

Bekijk de video | MMA

Fotogalerij

Onze atleten in beeld.