ZAKTRAINING

Wil jij in één uur een individuele, complete work-out doen? Je kickbokstechniek aanleren of verbeteren, alle spiergroepen trainen én aan je conditie werken zonder fysiek contact met een ander?

Wil jij in één uur een individuele, complete work-out doen? Je kickbokstechniek aanleren of verbeteren, alle spiergroepen trainen én aan je conditie werken zonder fysiek contact met een ander? Dan is de zaktraining ideaal voor jou! De 60-minuten durende work-out is opgedeeld in verschillende onderdelen, waarbij je voor een groot deel kickbokstechnieken op de bokszak leert. Maar ook losse oefeningen waarbij verschillende spiergroepen worden getraind en je in rondes van drie minuten aan je conditie werkt, vormen een onderdeel van deze intensieve work-out op lekkere up-tempo muziek.

 

De zaktraining is geschikt voor iedereen, van beginner tot prof, vanaf 16 jaar. Ben je jonger dan 16? We hebben ook een bokszaktraining voor kids t/m 15 jaar. Wil je een keertje lekker los gaan op de bokszak? Neem dan eens een kijkje op ons rooster en schrijf je in voor een gratis proefles!

Bekijk de video | Zaktraining

Fotogalerij

Onze atleten in beeld.