LESSEN

Iedereen kan leren kickboksen. Onze trainingen hebben als doel om jou in een veilige omgeving de basisprincipes van het kickboksen bij te brengen.

Lessen

Iedereen kan leren (kick)boksen. Onze trainingen hebben als doel om jou in een veilige omgeving de principes van het (kick)boksen bij te brengen. 

Wil jij starten met (kick)boksen? Of heb je al ervaring met (kick)boksen en wil je je techniek en conditie verbeteren? Zowel het (kick)boksen voor recreanten als de zaktraining is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en geschikt voor beginnende en gevorderde (kick)boksers. Tijdens de trainingen leer je niet alleen de (kick)boks technieken onder de knie te krijgen, maar werk je ook aan een betere conditie. Verdere uitleg en het verschil tussen de trainingen kun je terug vinden onder het kopje ‘lessen’. Op het rooster zie je wanneer de verschillende lessen worden gegeven. Wil je een keer proberen of het iets voor je is, vraag dan een gratis proefles aan via de button rechts bovenaan op onze site.

Topatleten
Hoe maak je van een vechter een topatleet? Wij geloven in een combinatie van intensieve fysieke, tactische en technische training en voedingsadvies op maat. Onze atleten worden getraind door professionele trainers met kennis van zaken en een schat aan ervaring. Onze trainers bereiden je voor op wedstrijden, voorzien je van de juiste adviezen op gebied van voeding en training, en zijn je mentale coach en sparringpartner op weg naar de wedstrijd.

Bekijk de video | Lessen

Video afspelen