Orec

Winnen doe je blessurevrij!

Winnen doe je blessurevrij!

Dit is de slogan van OREC. Het Orthopedisch, Revalidatie en Expertise Centrum (OREC) is een multidisciplinair eerstelijnscentrum. In Utrecht is OREC gevestigd in The Colosseum Gym.

OREC is toegankelijk voor zowel leden als niet leden.

Bij OREC kun je terecht voor sport gerelateerde klachten, zoals bijvoorbeeld enkel-, knie-, rug- en schouderklachten. Verder is OREC gespecialiseerd in orthopedische revalidatie, zoals bijvoorbeeld de revalidatie na een knie-, rug- of schouderoperatie.

Fysiotherapie bij sportblessures
Kan je niet meer (kick)boksen door een blessure? Of kan je een andere sport niet beoefenen? Wij helpen je spoedig te herstellen met een structurele verbetering in de kwaliteit van bewegen. We beschikken over innovatieve hoogwaardige apparatuur die helpt dit doel te bereiken. Naast de algemene fysiotherapie richten wij ons tijdens de behandeling specifiek op jouw sport.

Is snelheid en kracht en/of uithoudingsvermogen bij jouw sport belangrijk? Je krijgt zorg op maat, passend bij jouw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat je bereiken wilt!

Meer informatie kan je vinden op: www.orec.nl

Diëtetiek bij sportblessures
Heb je vragen omtrent sport en voeding? Dan kan je terecht bij onze diëtist. De diëtist kan je helpen met bijvoorbeeld:

  • beter herstel na een operatie
  • afvallen voor je gezondheid en/of voor een operatie
  • snellere spieropbouw door de juiste bouwstoffen
  • diabetes
  • hart- en vaatziekten
  • gezond eetpatroon

Meer informatie kan je vinden op: https://orec.nl/dietetiek/

Hoogwaardige Zorg
De kwaliteit die bij OREC wordt geleverd is mede gebaseerd op 25 jaar ervaring. Door onze actieve inbreng en samenwerking met universiteiten, ziekenhuizen en opleidingsinstituten staan wij garant voor kwalitatieve (para)medische zorg. Bij OREC werken disciplines nauw samen om het optimale resultaat te behalen, want winnen doe je blessurevrij!

Wilt u een afspraak maken? Dan kan telefonisch via: 035-5385460 of via https://orec.nl/maak-een-afspraak/