The Colosseum vlakbij Nieuwegein is een gespecialiseerde sportacademie!

Wil jij graag kickboksen en daarbij les krijgen van professionele trainers? Dan ben je bij The Colosseum aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerde sportacademie met motiverende en adviserende begeleiding, zodat jij alles uit het kickboksen kan halen. Of je nu een beginner bent of deze sport al voor langere tijd beoefent, iedereen is welkom bij The Colosseum. Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jij je doel bereikt. Interesse? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles kickboxen nabij Zeist bij The Colosseum.

Over ons

The Colosseum is een sportacademie gespecialiseerd in kickboksen. Wij willen kickboksen graag voor iedereen toegankelijk maken. Daarom creëren wij in onze academie een zeer lage drempel, zodat iedereen – van recreant tot wedstrijdsporter – zich op zijn of haar gemak voelt. Man of vrouw, jong of oud, dik of dun, iedereen is welkom bij ons. Andere redenen om voor The Colosseum te kiezen zijn:

  • The Colosseum ligt in Utrecht en beschikt over 400 m2 trainingsruimte
  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen
  • Je krijgt les van professionele trainers
  • De eerste les is gratis!

Kickboksen voor kinderen

Jong en oud kan bij The Colosseum terecht en ook voor kinderen hebben wij professionele kickbokstraining. De kinderen leren tijdens de les niet alleen kickboksen, maar ook omgaan met regels, zelfvertrouwen ontwikkelen, om te gaan met winnen en verliezen, agressie regulieren en nog veel meer. The Colosseum zal kundige, gediplomeerde en ervaren trainers op de jeugdgroepen plaatsen, welke training op alle niveaus mogelijk maken. Is uw kind nog op zoek naar een leuke sport? Kies dan voor het kickboksen voor kinderen bij The Colosseum.

Inschrijven

Heb jij zelf of jouw zoon of dochter altijd al willen kickboxen in de omgeving van Zeist en ben jij benieuwd of The Colosseum de geschikte sportacademie voor jou is? Kom dan eens langs voor een gratis proefles. Hiervoor hoef je jezelf niet aan te melden, maar voor de training aan de bar doorgeven dat je voor het eerst meedoet is voldoende. Indien de proefles bevalt kan je, via het online inschrijfformulier, jezelf inschrijven bij sportacademie The Colosseum.