Kickboxen voor vrouwen

Ben jij geïnteresseerd in kickbokslessen in Utrecht? Bij The Colosseum geven we lessen in kickboksen voor vrouwen. The Colosseum is een sportacademie in Utrecht gespecialiseerd in kickboksen. Deze vechtsport wordt al door veel mannen beoefend en de vechtsport is groot voor mannen. Voor vrouwen die (willen) kickboksen is daarentegen veel minder aandacht. Dat is nergens voor nodig vinden wij, ook vrouwen kunnen (leren) kickboksen bij The Colosseum. Daarom moedigen wij jou aan om bij ons kickbokslessen te volgen. Kickboksen is een vechtsport voor mannen en vrouwen en omdat we geen onderscheid maken, trainen mannen en vrouwen samen bij ons. Dus wil jij kickboksen met andere vrouwen én mannen in een fanatieke groep? Kom kickboksen in Utrecht bij The Colosseum, je bent van harte welkom! Of je nu beginner of ervaren kickbokser bent, wij bieden jou de juiste uitdaging, keer op keer.

Kom sporten bij The Colosseum

Naast kickboksen voor dames en heren, kun je bij The Colosseum voor meer disciplines terecht. Ook voor MMA en Fast Fit. Onze academie is zeer laagdrempelig zodat iedereen, zowel wedstrijdsporter als recreant, op zijn of haar plek is. Mannen of vrouwen, jong of oud, dik of dun, iedereen is welkom bij sportacademie The Colosseum in Utrecht. Je kunt bij ons komen trainen voor wedstrijden, maar je kunt ook onze lessen Kickboksen voor Recreanten volgen (zie lesrooster). Op onze sportacademie komen powervrouwen samen om aan zichzelf te werken en lekker stoom af te blazen middels kickboksen of een andere vechtsport. Twijfel niet langer en kom ook sporten bij The Colosseum! Je zult er geen spijt van krijgen, maar juist reuze veel energie en elke keer opnieuw een zeer voldaan gevoel na de training.

Waarom kickboksen voor vrouwen bij The Colosseum

Als je aan je conditie of je figuur wilt werken zijn er (vecht)sportscholen en fitnesscentra in overvloed. Maar om succesvol en vooral met veel plezier te trainen, moet jij je lekker voelen in de sportomgeving. The Colosseum heeft een ontspannen sfeer en doordat jong en oud hier over de vloer komt om te sporten, is de sfeer altijd gemoedelijk. Laat alles gaan tijdens de trainingen en maak je hoofd leeg in onze trainingsruimte van 400 m². The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen. Je krijgt training van professionele trainers tijdens het kickboksen voor dames. Als jij mee wilt doen met kickboksen in Utrecht, kun je altijd een keer binnenstappen voor een proefles. De eerste les is NU gratis!

Wanneer zijn de trainingen?

  • Je kunt al onze trainingen kickboksen voor vrouwen vinden in ons lesrooster. De trainingen kickboksen voor recreanten worden elke maandag t/m vrijdag gegeven op wisselende tijden en een aantal dagen in de week zelfs vaker op de dag. Zo vind je altijd een moment om te trainen!

Wat heb je nodig?

Om een proefles mee te doen hoef je enkel het volgende mee te nemen:

  • Comfortabele kleding ( korte broek & t shirt)
  • Een flesje water en een handdoek

Handschoenen en scheenbeschermers hebben wij te leen.

Je bent welkom!

Kickboksen is ook voor vrouwen bij The Colosseum. Kom lekker meetrainen en wie weet heb jij jouw perfecte inspanning en ontspanning binnenkort gevonden bij The Colosseum. Graag tot gauw, iedereen is welkom bij ons!