Dé gespecialiseerde sportacademie in Utrecht

Wil jij graag aan kickbox in Utrecht doen? Sporten in een gespecialiseerde sportacademie en training krijgen van professionele en opgeleide trainers in kickboxen? Dan ben je bij The Colloseum, sportacademie met professionele trainingsfaciliteiten, aan het juiste adres. Meld je aan voor een gratis proefles om eens een training mee te draaien of word direct lid.

Professionele leerschool kickbox in Utrecht

Onze sportacademie staat bekend als professionele leerschool voor eenieder die graag hoog kickbox in Utrecht wil beoefenen. We bieden recreanten en professionele vechters, boksers en kickboxers de mogelijkheid om zich hier optimaal te ontwikkelen en we leiden trainers op.

  • Ervaren trainers met veel kennis over kickboxen;
  • Grote sportschool met veel trainingsmogelijkheden;
  • Grote vechters hebben getraind bij The Colloseum;
  • Respectvol sporten staat voorop in onze sportacademie.

Lijkt kickbox in Utrecht bij The Colloseum jou wel wat? Kom leren van de besten en meld je aan voor een gratis proefles.

Kickbox Utrecht is voor iedereen

Onze academie is zeer laagdrempelig zodat iedereen, zowel recreant als wedstrijdsporter, op zijn of haar plek is. Vrouwen of mannen, oud of jong, dik of dun, iedereen is welkom bij The Colosseum in Utrecht.

 

Bij voldoende animo creëren we ook kickbox lessen speciaal voor kids. Deze trainingen zijn gericht op discipline en speels worden de basishouding en diverse stoot- en traptechnieken behandeld.

Diverse trainingen

The Colosseum is een sportacademie in Utrecht gespecialiseerd in de disciplines: kickboxen, Fast Fit en MMA. Alle (kickboks) trainingen en worden gegeven door ervaren trainers.

 

Onze trainingen kickbox in Utrecht variëren van technische trainingen tot zaktrainingen. De technische training is een les waarin je leert je houding, snelheid en techniek te verbeteren. Stoot- en trapcombinaties en voetenwerk komen hierin veel aan bod, evenals verdedigingstechnieken en er wordt actief gespard (op ieders eigen niveau).

 

De zaktraining kan een onderdeel zijn van bovengenoemde technische training. Wanneer we individueel op de zak gaan trainen, werken we aan uithoudingsvermogen, kracht en weer techniek. Een goede techniek is de basis voor kracht. Zo komt de meeste stootkracht vanuit je heupen. Dit gaan we je allemaal leren in onze zaktraining.

Trainen voor wedstrijden

Wil jij graag trainen voor wedstrijden? Onze trainers helpen jou graag bij een goede voorbereiding voor een partij. Wij hebben veel jongens en meiden bij ons trainen die op hoog niveau mee kunnen doen. Kom je je bij ons voorbereiden op een partij, dan ben je in goede handen bij onze ervaren trainers en je hebt voldoende sparringpartners om mee te trainen. Leer van elkaar en bereid je zo mentaal en fysiek voor op verschillende soorten tegenstanders.

 

Meld je aan voor een proefles kickbox en laat ons weten dat jouw doel trainen voor wedstrijden is. We beschikken o.a. over een boksring en andere hulpmiddelen waarin en waarmee wij jou goed kunnen klaarstomen.

Kickbox = respectvol sporten

Omdat kickboxen een vechtsport is, staat respect hebben voor elkaar tijdens iedere training centraal. We hebben leden die op verschillende niveaus trainen. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende uitgedaagd wordt, zetten we vaak sporters tegenover elkaar van hetzelfde niveau. Toch blijft het voor je leerproces goed om ook tegenover sporters te staan met een lager of hoger niveau. Zo pushen we onze leden om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Wil je dit niet, dan mag je dit altijd aangeven.

Waarom kickboxen in Utrecht bij The Colloseum?

  • De eerste les is gratis!
  • The Colosseum beschikt over 400 m² trainingsruimte;
  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, bokszakken, boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking voor kickbox in Utrecht;
  • Meerdere trainingsmogelijkheden per week – dagelijks.

Meld je aan en kom bij ons trainen

Kickbox nu in Utrecht bij The Colosseum, en je eerste les is gratis! Meld je aan via onze website. Wil je meer informatie dan kun je altijd contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 6-21888457.

 

Kom na je aanmelding via de website gewoon langs op één van onze lestijden. Het lesrooster vind je op onze website. Zorg dat je in sportkleding komt, verdere benodigdheden zoals beenbeschermers en bokshandschoenen kun je eventueel bij ons lenen. Vergeet niet een bidon/flesje water en handdoek mee te nemen. Heb je al een bitje en bandage (handbescherming), neem dit zeker mee.