Kickboksen jeugd Utrecht

Kickboksen jeugd Utrecht bij The Colosseum Gym

Wil jij graag komen kickboksen bij de jeugd in Utrecht? Bij The Colosseum verzorgen wij kickbokslessen voor de jeugd in Utrecht. Namelijk in de leeftijdscategorieën 6 tot 11 jaar en 12 tot 14 jaar. Op deze leeftijd is het kickboksen een uitermate goede manier om met je lichaam bezig te zijn. De jeugd bouwt zo conditie, kracht, zelfvertrouwen en respect op door te kickboksen. Kennismaken met kickboksen (jeugd) in Utrecht kan via een gratis proefles. Meld je direct aan!

Op je eigen niveau sporten

Wij hanteren deze twee verschillenden leeftijdscategorieën, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen altijd veilig met jeugd in Utrecht van zijn eigen leeftijd moeten kunnen sporten. Hierdoor ontstaat er weinig verschil van niveau en kunnen ze met elkaar en van elkaar leren.

Kickboksen voor de jeugd in Utrecht: Wat leer je?

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de jeugd in Utrecht op allerlei manieren gestimuleerd worden. Voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van het coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog-handcoördinatie, is kickboksen een heel geschikte sport.

Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd in Utrecht is (hard) contact op het hoofd niet toegestaan! Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde kickboksdocenten die te allen tijde toezicht houden op de leerlingen.

Waarom kickboksen bij The Colosseum?

  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking;
  • Kickboksen geeft energie en discipline;
  • Kickboksen is een ideale uitlaatklep en geeft voldoening;
  • The Colosseum is voorzien van een professionele vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • Door te kickboksen blijf je fit en krijg je conditie;
  • Boksen is goed voor je sociale vaardigheden, omdat je veel moet samenwerken met anderen om technieken en vaardigheden te leren;
  • Je kunt eerst een gratis proefles volgen!

Inschrijven voor kickboksen jeugd in Utrecht

Ben je enthousiast en lijkt het jouw kind leuk om eens per week bij ons te komen kickboksen bij de jeugd in Utrecht? Kom nu kickboksen bij The Colosseum en profiteer van een gratis proefles! Aanmelden kan via onze website. Bij vragen kun je altijd bellen naar telefoonnummer 030 – 303 10 65.