Dé gespecialiseerde sportacademie in Utrecht

Wil jij graag kickboxen in Utrecht? Met professionele trainingsfaciliteiten? En in een gespecialiseerde sportacademie? Kom dan eens een gratis proefles meedoen bij ons! Ontdek hoe gevarieerd we trainen en hoe we jou kunnen helpen je plezier in sport of je techniek te verbeteren. Iedereen is welkom bij The Colosseum voor kickboxen op zijn of haar eigen niveau.

Professioneel kickboxen in Utrecht

Wie The Colosseum kent, weet dat onze sportacademie bekend staat om de volgende kwaliteiten:

  • Ervaren trainers met veel kennis over kickboxen;
  • Grote sportschool met veel trainingsmogelijkheden;
  • Grote vechters hebben getraind bij The Colosseum;
  • Respectvol sporten staat voorop in onze sportacademie.

Wil jij graag komen kickboxen in Utrecht en leren van de besten? Je bent absoluut welkom, wat je niveau ook is. Wij trainen jou met plezier en gaan zorgen dat jouw skills sterk verbeteren. Meld je aan voor een gratis proefles.

Kickboxen Utrecht voor iedereen!

The Colosseum is een sportacademie in Utrecht gespecialiseerd in de disciplines: kickboxen, Fast Fit en MMA. Onze academie is zeer laagdrempelig zodat iedereen, zowel recreant als wedstrijdsporter, op zijn of haar plek is. Vrouwen of mannen, oud of jong, dik of dun, iedereen is welkom bij The Colosseum in Utrecht.

Hoe verloopt een kickbox training?

De training kickboxen in Utrecht begint met een toelichting van wat er aan bod komt in de les, waarna we beginnen met een flinke warming up. Dit houdt in dat we gaan zorgen dat het hele lichaam, alle spieren, goed warm zijn om intensief je spieren te gebruiken. Zo voorkomen we blessures.

 

Bij kickboxen gebruik je je hele lichaam. Onder andere daarom is kickboxen steeds populairder aan het worden. Het is een heerlijke workout training en mega calorieënverbrander.

 

Wanneer de spieren goed warm zijn, gaan we over op het technische gedeelte van de training. We nemen in groepsverband verschillende stoot- en trapcombinaties door en gaan die in tweetallen oefenen. Op deze manier ontwikkel jij je techniek en zul je gerichter kunnen sparren of wedstrijden vechten.

 

Voor degenen die willen doen we een aantal sparringsrondes of er kan getraind worden op de bokszak. Tussendoor nemen we veel de tijd voor individuele aandacht en geven we persoonlijke tips, zodat jij je goed kunt ontwikkelen. Tot slot sluiten we altijd af met een cooling down en een evaluatie van de training.

Respectvol kickboxen

Omdat kickboxen een vechtsport is, staat respect hebben voor elkaar tijdens iedere training centraal. We hebben leden die op verschillende niveaus trainen. Om ervoor te zorgen dat jij niet onder je kunnen traint, zetten we vaak sporters tegenover elkaar van hetzelfde niveau. Toch blijft het voor je leerproces goed om ook tegenover sporters te staan met een lager of hoger niveau. Zo pushen we onze leden om van elkaar te leren en elkaar te helpen.

Waarom kickboxen in Utrecht bij The Colosseum?

  • De eerste les is gratis!
  • The Colosseum beschikt over 400 m² trainingsruimte;
  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, bokszakken, boksring, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking voor kickboxen in Utrecht.

Meld je bij ons aan

Kom vandaag nog kickboxen in Utrecht bij The Colosseum, en je eerste les is gratis! Meld je aan via onze website. Voor vragen kan je bellen naar telefoonnummer +31 (0) 6-21888457.

 

Je mag nadat je je hebt aangemeld voor een proefles gewoon langskomen. Bekijk de website voor onze lestijden. Zorg dat je in sportkleding komt, verdere benodigdheden kun je eventueel bij ons lenen. Vergeet niet een bidon/flesje water en handdoek mee te nemen.

Bekijk de video

Video afspelen