Kickboksen Nieuwegein

Kickboksen in de buurt van Nieuwegein bij The Colosseum Gym

Wil jij graag kickboksen in de buurt van Nieuwegein of in de omgeving daarvan? Ben je op zoek naar een goede sportacademie om lessen in kickboksen te volgen? Dan ben je bij The Colosseum aan het juiste adres.

 

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel armen als benen gebruikt mogen worden. De training bestaat uit diverse aanvals- en verdedigingstechnieken, maar ook uithoudingsvermogen en respect voor elkaar, de trainer en jezelf speelt een grote rol. Wij vinden het belangrijk dat de toegankelijkheid tot onze sportacademie groot is en daarom is iedereen bij ons welkom.

 

The Colosseum is ook de thuishaven van professionele vechters zoals Peter Aerts, Jahfarr Wilnis, Jason Wilnis, Grote Mo Boubkari, Tyjani Beztati en meer. Heb jij interesse om te kickboksen? Kom dan eens langs voor een gratis proefles.

Kickboksen voor iedereen

The Colosseum is een sportacademie vlakbij Nieuwegein welke gespecialiseerd is in de disciplines: kickboksen, MMA en Fast Fit. Deze worden allemaal beoefend is onze professionele trainingsfaciliteit. Onze academie past zich aan op elk niveau, zodat iedereen, zowel wedstrijdsporter als recreant, op zijn of haar plek is. Mannen of vrouwen, jong of oud, dik of dun, iedereen is welkom en kan sporten bij sportacademie The Colosseum.

Waarom kickboksen bij The Colosseum?

De docenten van The Colosseum zijn allemaal professionals die zelf hun sporen in de diverse sporten hebben verdiend. Daarnaast zijn alle trainers gecertificeerd sportdocent en ben je bij ons dus verzekerd van professionele lessen. Andere redenen om te kiezen voor The Colosseum zijn:

  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen
  • Je krijgt les van professionele trainers
  • De eerste les is gratis!

Gratis proefles

Heb jij interesse in het kickboksen nabij Nieuwegein en ben je benieuwd of dit ook wat voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij The Colosseum en ontdek wat jij van kickboksen vindt. Voor verdere vragen kan je altijd even contact met ons opnemen, door te bellen naar 030 – 303 10 65. Wij geven je graag antwoord op al jouw vragen en heten je welkom in onze sportacademie.