Bij The Colosseum verzorgen wij kickbokslessen voor kinderen. Namelijk voor kinderen in de leeftijdscategorieën 5 tot 10 jaar en 11 tot 15 jaar. Op deze leeftijd is het kickboksen immers een uitermate goede manier om met je lichaam bezig te zijn.

Iedereen kan kickboksen, ook kinderen!

Wij hanteren deze twee verschillenden leeftijdscategorieën, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen altijd veilig met kinderen van hun eigen leeftijd moeten kunnen sporten. Hierdoor ontstaat er weinig verschil van niveau en kunnen ze met elkaar en van elkaar leren.

Kickboksen voor kinderen: Wat leer je?

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie, is kickboksen een heel geschikte sport.
Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan! Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde kickboksdocenten.

Waarom kickboksen voor kinderen bij The Colosseum?

  • The Colosseum is voorzien van een vloer met matten, boksring, bokszakken, een krachthoek en alle andere hulpmiddelen;
  • The Colosseum beschikt over 400 m² trainingsruimte;
  • The Colosseum heeft professionele trainers ter beschikking;
  • NU: Een gratis proefles!

Heeft u interesse of vragen?

Kom nu kickboksen voor kinderen bij The Colosseum, en profiteer van een gratis proefles! Aanmelden kan via onze website. Voor vragen kunt u altijd bellen naar telefoonnummer +31 (0) 6-21888457.